FANTESSTIQUE

        schilderachtige Chambre d’Hôtes & petit Camping in Berzieux

GASTENBOEK

11 berichten op 3 pagina's
Nich Cowan
08-02-19 12:55:28
Keto5 Advanced
On the off chance that this makes incorporates them, it's not a standout amongst the best weight control plans also should stop directly out and about. They're simply unfilled calories that pack with a pounds and no supplements and nutrients. It very well may be a test at first, turn out to be increasingly genuine . you are weaned off them, you won't return.

https:­//­ketodiettrial.­com/­keto5-­advanced/­
Harmen Dijkstra
01-08-18 10:25:38
Ik heb een heerlijk verblijf gehad in fantesstique. Ik kwam 's avonds laat aan met de fietsen moest nog warm eten hebben. Dit zou moeilijk zijn omdat de dichstbijzijnste plek om eten te halen behoorlijk ver weg is voor op de fiets. Gelukkig boden Hans en Tessa aan of ik mee wilden barbecueën. Zo een heerlijke en gezellige avond gehad! Ook het ontbijt beviel zeer goed. Veel succes met jullie plek daar! Als ik in de buurt kom of in frankrijk er langs zou reizen dan zou ik zeker nog is langs komen!
Roy, Simone en de in kinderen
25-07-18 22:27:21
Wij zijn 3 nachten verbleven in deze gezellige chambre d' hotes. We mochten een eigen babybedje bijzetten op de kamer, super! Hans en Tess zijn zeer gastvrij en gezellig. Het ontbijt was top. Onze 2 kinderen hebben heerlijk genoten... lekker veel speelweide.
We gaan jullie adres onthouden voor de toekomst. Veel succes met de toekomst plannen.
Frans en Mientje Versteeg
11-07-18 07:15:00
Opgewekte en zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer, waar we na een prima ontbijt, gratis kersen mochten plukken, waar we heerlijke jam van hebben gemaakt.
Landelijke locatie met veel rust en ruimte, weg van de snelweg, waar je prachtig kunt fietsen en kunt genieten van de rust en ruimte, zonder dat je er ver voor behoeft te rijden om er te komen.
Een aanrader.
Kijk ook op Youtube:
"Berzieux Noord-Frankrijk Fantesstique" voor een korte impressie....
Pauline Berkhout
09-07-18 16:05:10
wij hebben afgelopen weekend een heerlijke tijd hier gehad. Geweldige ontvangst. Dat is belangrijk als je een mooi tijdje in de auto hebt gezeten. Koffie in de tuin, pootjes languit, een grote fijne schone kamer, geweldige bedden, de douche is onovertroffen.

's Avonds fijn bbq en een super ontbijt.

Kortom: een aanrader hier te verblijven.

Volgende keer komen we wat langer en willen dan de streek gaan ontdekken, want er blijkt genoeg te beleven.
Tonen: 5  10   20

Neem contact op voor meer informatie!

Gebruik het onderstaande contactformulier voor al uw vragen of verzoeken.

 

 

 


 Adres:

2 Rue Basse

51800 Berzieux

Frankrijk

0031648819757   tessreijs@gmail.com