FANTESSTIQUE

        schilderachtige Chambre d’Hôtes & petit Camping in Berzieux

GASTENBOEK

12 berichten op 3 pagina's
Melle, Vineta en de kinderen
26-08-19 17:42:59
De gastvrijheid van Hans en Tess is buitengewoon goed. We kwamen wat laat aan met twee kleine kinderen en waren vergeten om het avondeten mee te reserveren bij onze boeking. Hans en Tess hadden de BBQ al aan voor andere gasten en na overleg konden we (uiteraard tegen een kleine vergoeding) gezellig blijven mee eten. Het was een hele gezellige avond. We verbleven in de benedenkamers, welke erg mooi waren ingericht. Heerlijke bedden en een erg fijne badkamer. Aan alles was gedacht. Hans en Tess hadden zelfs de dag voor onze komst nog een babybedje geregeld voor ons zoontje. Hans en Tess doen er echt alles aan om het je naar de zin te maken. We kregen een leuke rondleiding langs alle mooie projecten van Hans. We zien er naar uit om in de toekomst weer langs te komen om te zien hoe alle stallen zijn omgetoverd tot prachtige nieuwe kamers, en hoeveel mooie kunstwerken Tess heeft gemaakt.
Ron en Astrid Vroomans
11-08-19 15:08:04
We hebben er twee nachten heerlijk geslapen. Tess en Hans zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Het is een prima plek om te vertoeven. Het ontbijt fantesstique.
Kortom een aanrader.
Ons zien ze er zekers weer.
Harmen Dijkstra
01-08-18 10:25:38
Ik heb een heerlijk verblijf gehad in fantesstique. Ik kwam 's avonds laat aan met de fietsen moest nog warm eten hebben. Dit zou moeilijk zijn omdat de dichstbijzijnste plek om eten te halen behoorlijk ver weg is voor op de fiets. Gelukkig boden Hans en Tessa aan of ik mee wilden barbecueën. Zo een heerlijke en gezellige avond gehad! Ook het ontbijt beviel zeer goed. Veel succes met jullie plek daar! Als ik in de buurt kom of in frankrijk er langs zou reizen dan zou ik zeker nog is langs komen!
Roy, Simone en de in kinderen
25-07-18 22:27:21
Wij zijn 3 nachten verbleven in deze gezellige chambre d' hotes. We mochten een eigen babybedje bijzetten op de kamer, super! Hans en Tess zijn zeer gastvrij en gezellig. Het ontbijt was top. Onze 2 kinderen hebben heerlijk genoten... lekker veel speelweide.
We gaan jullie adres onthouden voor de toekomst. Veel succes met de toekomst plannen.
Frans en Mientje Versteeg
11-07-18 07:15:00
Opgewekte en zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer, waar we na een prima ontbijt, gratis kersen mochten plukken, waar we heerlijke jam van hebben gemaakt.
Landelijke locatie met veel rust en ruimte, weg van de snelweg, waar je prachtig kunt fietsen en kunt genieten van de rust en ruimte, zonder dat je er ver voor behoeft te rijden om er te komen.
Een aanrader.
Kijk ook op Youtube:
"Berzieux Noord-Frankrijk Fantesstique" voor een korte impressie....
Tonen: 5  10   20

Neem contact op voor meer informatie!

Gebruik het onderstaande contactformulier voor al uw vragen of verzoeken.

 

 

 


 Adres:

2 Rue Basse

51800 Berzieux

Frankrijk

0031648819757   tessreijs@gmail.com