FANTESSTIQUE

        schilderachtige Chambre d’Hôtes & petit Camping in Berzieux

ONZE KAMERS


De kamers zijn ruim en compleet. Als u iets mist kunnen wij proberen dat direct aan te vullen. We hebben gekozen voor een landelijke uitstraling en een beetje Frans, zodat u het thuis zijn even vergeet en er echt lekker uit bent.

Het ontbijt kan worden genuttigd op het terras of in onze woonkeuken. Alles in een fijne ontspannen sfeer en met alles wat u wenst voor het ontbijt. In ieder geval een echt Frans stokbrood en een croissant of chocoladebroodje. Ook kunt u zelf bij de bakker aan zijn wagen kijken of er iets lekkers voor u bij is.

Ook willen we de mogelijkheid bieden om een gevulde picknickmand mee te nemen voor een lekker uitstapje in de natuur. U moet dit wel even doorgeven. Wij doen dat zelf heel erg graag. Het leven is kort dus genieten doe je nu. 

Eenmaal in de week geven wij ook een Table d’Hotes. Ofwel kunt u aanschuiven bij onze gezamenlijke maaltijd. U moet zich daar ook wel voor opgeven.

Natuurlijk kunt u van onze tuin gebruik maken waar voldoende ruimte is om samen of alleen te genieten van het weer, rust enz.

Mocht het een keer slecht weer zijn dan hebben we een schuur van een behoorlijke omvang waar we spelletjes en boeken hebben voor een andere ontspanning. Deze is natuurlijk voor iedereen bedoeld. 

U kunt uw auto onder de hangaar parkeren en mensen met een motor kunnen die in de garage parkeren.