FANTESSTIQUE
Chambre d'hȏters comme une peinture ὰ Berzieux 
 

GASTENBOEK

13 berichten op 3 pagina's
Frans en Mientje Versteeg
11-07-18 07:15:00
Opgewekte en zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer, waar we na een prima ontbijt, gratis kersen mochten plukken, waar we heerlijke jam van hebben gemaakt.
Landelijke locatie met veel rust en ruimte, weg van de snelweg, waar je prachtig kunt fietsen en kunt genieten van de rust en ruimte, zonder dat je er ver voor behoeft te rijden om er te komen.
Een aanrader.
Kijk ook op Youtube:
"Berzieux Noord-Frankrijk Fantesstique" voor een korte impressie....
Pauline Berkhout
09-07-18 16:05:10
wij hebben afgelopen weekend een heerlijke tijd hier gehad. Geweldige ontvangst. Dat is belangrijk als je een mooi tijdje in de auto hebt gezeten. Koffie in de tuin, pootjes languit, een grote fijne schone kamer, geweldige bedden, de douche is onovertroffen.

's Avonds fijn bbq en een super ontbijt.

Kortom: een aanrader hier te verblijven.

Volgende keer komen we wat langer en willen dan de streek gaan ontdekken, want er blijkt genoeg te beleven.
Chantal & Marcel Pentier
28-05-18 15:14:12
Wij zijn het afgelopen Pinkster weekend bij Hans en Tessa geweest. Wat een rust en een mooie omgeving. Lieve mensen die je met open armen welkom heten. Wij hebben diverse champagne huizen bezocht wat op goede afstand van de B&B ligt. Wanneer de champagne op is zullen wij weer een mooi weekend doorbrengen bij Hans en Tessa!
Ariena, Jan en Wiesje Van Gelderen
08-05-18 20:52:01
We hebben het bijzonder naar onze zin gehad in de b&b van Hans en Tess. We hebben genoten van het prachtige weer, het lekkere ontbijt buiten in de tuin met allemaal verse producten, de table 'd hote met als toegift de bosuil die vlakbij in de boom zat te roepen, het sfeervolle huis, teveel op op te noemen. Kortom zeker een adres om weer terug te keren! We vonden het erg leuk!
Daphne Daphne Sluijters
15-04-18 15:54:55
Wat hebben wij van een heerlijk verblijf genoten in jullie Chambre d'Hote! Een mooie moderne kamer en aangrenzende badkamer. In de tuin hebben we lekker genoten van het zonnetje en de champagne huizen in de omgeving zijn goed te bereiken.

Een aanrader!
Tonen: 5  10   20

Contactez-nous pour plus d'informations!

Utilisez le formulaire de contact ci-dessous pour toutes vos questions ou demandes.

 

 

 


adresse

2 Rue Basse

51800 Berzieux

France

0031648819757   tessreijs@gmail.com