FANTESSTIQUE

Schilderachtige Chambre  D ’ hôtes & Petit Camping In Berzieux

Wij zijn Tess en Hans,

Wij zijn net aan de gepensioneerde leeftijd maar willen niet achter de geraniums. Dus laat ons maar lekker ons gang gaan.

Wij hebben deze boerderij in het begin van 2017 aangekocht en zijn toen begonnen met de verbouwing.

Foto Gallery Buiten:

 

U begrijpt dat al onze plannen nog niet verwezenlijkt zijn, maar we zijn in de groei. Iedere dag gebeurt er weer iets wat de Chambre d'Hôtes verbeterd.

Momenteel hebben we 5 kamers op de begane grond en 1e etage, met een eigen badkamers,  gereed voor verhuur.

Voor de Chambre d'Hôtes hebben we een deel tuin met terras aangelegd, zodat U lekker buiten kunt zitten.

We hebben een deel van de 2 hectare grond vrij gemaakt voor een camping, waar een tiental tenten en of caravans op kunnen staan. Wij willen iedereen voldoende ruimte en rust geven die men zou verlangen. Er is bij ons geen kinderparadijs of zwembad aanwezig. De rest van het land wordt momenteel begraasd door paarden en schapen. Ook zijn we bezig met het aanleggen van een kippenren voor kakelverse eieren.

Wij doen ons best om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Wij willen u het gevoel geven dat u hier nooit meer weg zou willen gaan. Wij willen hier in ieder geval nooit meer weg.

  

Onze Chambre d'Hôtes bevindt zich midden in het terrein waar vanaf ongeveer 1700 vele oorlogen zijn gevoerd. Hieraan kunnen we ook veel herinneringen terug vinden. Alles wat met deze tijden te maken heeft gehad wordt hier goed verzorgd en gekoesterd. De omgeving is glooiend en met zeer weidse uitzichten waar wij heel erg warm van worden. Altijd ziet het er anders uit. We zitten midden in de graanschuur van Frankrijk, dus volop graanvelden, koolzaad enz. Wij vinden het adembenemend.

Bezoek ons op Facebook! Word een fan op onze Facebookpagina om in aanmerking te komen voor speciale voordelen.

Ook zijn er uitgebreide bossen in de omgeving waar je dagen in kunt lopen zonder iemand tegen te komen.

De temperatuur is ongeveer 4 graden hoger als in Nederland. Dat is voor ons al soms iets te warm maar doorgaans bevalt dat uitstekend. 

We liggen in het centrum waar alles rondom gebeurt. Verdun met de citadel, Chalon en Champagne, een grote stad met heel veel geschiedenis, zo ook Reims, met zijn kathedraal, Epernay het centrum van de Champagne.

Wij willen onderzoeken of u het fijn zou vinden om van huis opgehaald te worden en in overleg excursies te maken, naar wat de groep het leukst vind. Aan het einde van het verblijf wordt u dan weer naar huis gebracht. Wij zouden hiervoor een busje voor 8 personen willen aanschaffen.

Leuk vinden

 

Foto Gallery Binnen:

 Adres:

2 Rue Basse

51800 Berzieux

Frankrijk

Wilt u reserveren, neem dan contact op:

tel: +31648819757 of per email tessreijs@gmail.com